En legend är tillbaka – MicroProse släpper Carrier Command 2

Sid Meiers klassiska företag MicroProse har inte givit ut ett spel på över 20 år. Nu har studion dock återuppstått, den här gången med David Lagettie vid rodret. Det första spelet som utannonseras är Carrier Command 2 som tar oss till bryggan på ett futuristiskt hangarfartyg. Spelet är en remake av det klassiska strategispelet från slutet av 80-talet.

I Carrier Command 2 handlar allt om taktik, planering och teamwork. I sann MicroProse-anda gäller det att snabbt fatta rätt beslut baserat på den information du har till hands. Till din hjälp har du ett flertal fordon, allt från amfibie-flygplan till drönare och stridsvagnar. Du kan välja att tävla mot AI-motstånd eller mot spelare online över hela världen.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.