Spela MicroProse kommande spel under Steams förfestival

Steams förfestival är ett flerdagarsfirande av kommande spel. Spelare kan utforska och spela hundratals demos, titta på livestreams från utvecklare och chatta med teamen om deras kommande spel på Steam. Festivalen börjar den 16 juni och bland utgivarna finns klassiska MicroProse som visar upp två av sina kommande titlar Carrier Command 2 samt Regiments.

Carrier Command 2 fokuserar på strategi, planering och lagarbete. På klassiskt MicroProse-manér handlar allt om att fatta rätt beslut. Demot är en nerskalad version där du kan spela på fyra öar. Hela spelet innehåller 64 öar att erövra.

Regiments är även det ett strategispel. Året är 1989 och ett nytt krig har blossat upp i Europa. Ditt jobb blir att leda dina styrkor i detta taktiska spel som kräver både list och tålamod. Även detta demo är en nerskalad version av det kommande spelet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.