En oväntad gäst dyker upp i Yakuza-expansion

Berättelsen om maffiagrabben Kazuma Kiryu äventyr i den japanska undre världen  har rullat på i oförminskad styrka sedan Yakuza-serien lanserades 2005. Den sjätte uppföljaren släpptes 2016 och har nu begåvats med expansionen Songs of Life. För att spä på intresset har man satsat på en så kallad samlarbox vars utgåva innehåller en speciell ingrediens. I den utlovas en hemlig gäst som ska dyka upp i versionen.

Utöver gästen utlovas också en art-book, solglasögon, prydnadsstenar och två glas med ett drakornament ingraverade. Utgåvan släpps nu i april till PS4.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.