Nytt från World of Warcraft

Stolt över ditt val av faktion? Snart kan du ge allt i den nya expansionen.

Sen World of Warcraft släpptes för snart 14 år sedan, har Horde och Alliance haft sina trogna anhängare. Nu tas allting till en helt ny skala när Blizzard väljer att låta spelarna få slåss mot varandra istället för en gemensam fiende. Ett nytt mäktigt material har upptäckts i Azeroth, och det är upp till dig att göra din sida till den mäktigaste.

Nu är det dags igen

Igår fick vi besked om att expansionen ser dagens ljus redan den 14:e augusti, istället för det tidigare förutsatta datumet i September. Vid release kommer vi få ta del av en hel del saker, bland annat:

  • Två nya världar att utforska
  • Nya raser att rekrytera
  • Ett nytt spelläge
  • Leveltaket höjt till 120

För den som väljer att förhandsboka så får man expansionen Legion utan extra kostnad, samt en level 110-karaktärsboost. Perfekt för den som den som väljer att återvända till World of Warcraft.

För mer information, eller för att boka, besök den officiella hemsidan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.