Epic Mickey nu ute till PSN

Då är det dags att äntligen få prova på nya Epic Mickey 2: The Power of Two som nu finns att tanka på PlayStation Network. Jag fick chansen att testa spelet på Gamex i helgen, och det såg lovande ut! Genom att styra Musse genom sitt äventyr så kan man spruta färg på saker för att antingen trolla bort det, trolla fram det, göra fiender arga eller glada och liknande.

Man kan exempelvis spruta en färg på väggar för att trolla bort väggen och ta sig vidare, eller en annan färg på en studsmatta för att trolla fram den och kunna hoppa på den! Det är originellt och roligt, men jag tror att jag personligen hade uppskattat ett spel som Epic Mickey mer om det hade släppts för tio år sedan, när man fortfarande var en liten påg. I vilket fall är det kul att se att kreativitetens gnista fortfarande lyser upp här och var inom spelbranschen.

Epic Mickey 2: The Power of Two tillåter även co-op mellan två spelare. Mickey kommer kunna samarbeta med kaninen Oswald, Walt Disneys originalkaraktär som han förlorade rättigheterna till någon gång i tidigt 1900-tal, varpå han istället började teckna Musse Pigg. Nu har Disney fått tillbaka rättigheterna och Oswald fortsätter här sin debut som en spelbar karaktär.

Spelet har release den 18 november i år, till Wii, 360, PS3 och Wii U – med stöd för PlayStation Move.

[youtube id=”hH9Kx06oO_0″ width=”600″ height=”350″]

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.