Två nya servrar öppnat för Salem: The Crafting MMO

I den enorma rad free-to-play spel som håller på att slå upp överallt runtom oss som svampar så hittad vi svenska Paradox Interactives och Seatribes Salem: The Crafting MMO  till PC. Denna Lovecraft-inspirerade sanbox-titel fokuserar på utforskning, ett djupgående karaktärsutvecklingssystem och faktumet att man bara har ett enda liv. Detta innebär att man ligger där man dör, och inte får fortsätta spela (om man inte skapar en ny karaktär, troligtvis).

Huvudstaden i spelet är Boston där spelare kan träffas och tryggt konversera, byta och interagera med varandra. Utanför staden finns dock bara vildmark där man kan bygga ett eget nybygge och koloni – men ju längre ut i vildmarken man kommer, ju mörkare och farligare blir världen. På den officiella hemsidan kan man redan nu anmäla sig till betan, men spelet är planerat för släpp senare i år.

Igår meddelade Paradox att de öppna två nya servrar till spelet! Det verkar alltså som att det har blivit populärt hos villiga betatestare, att döma av utökningen, och de två extra servrarna kommer tillåta ännu fler betatestare att testa spelet.

Mer info på den officiella hemsidan.

[youtube id=”cv5AbK4nTm4″ width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.