Destinys Vex Mythoclast buggad igen

Nu är uppdatering 1.1.1 live i Destiny, där vi bland annat sett finjusteringar på många utav spelets vapen. Bland annat har fusion rifles fått en större spridning på salvorna och mindre ammo i Crucible, Destinys pvp-del.
Som en konsekvens av ändringarna på fusion rifle, drabbades också det exotiska supervapnet Vex Mythoclast som anses vara en fusion rifle fast att det fungerar mer som ett auto rifle.

Bungie var öppna med detta i uppdateringsnoteringarna, som ni kan läsa i dess helhet här, där de avslutade med ett löfte om att åtgärda vapnets funktionalitet.

Sist Vex Mythoclast av misstag nerfades var innan jul när vapnets pvp-skada sänktes även råkade dra ner dess pve-skada.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.