Ett initiativ för fuskare

När onlinespelandet växer i sådan rasande takt som det gör idag, är det inte konstigt att fuskarna blir fler. Men i takt med att de som inte förlitar sig på sina egna färdigheter blir fler, så blir straffen för fuskandet högre. Vi ser relativt ofta rapporter rörande hur stora spelföretag bannar påkomna spelare som tyckt att de skulle ta den enkla vägen till vinst.

Samsung har tagit tillfället i akt att infiltrera några av de större sidorna för onlinefusk med sin kampanj Beats the Cheats. I readme-filerna har, istället för en installationsmanual, har spelare funnit information om hur rätt teknik kan ta spelandet till nya nivåer.

Vill du också veta mer om hur tekniken kan hjälpa just dig, utan att behöva ladda hem fuskfiler, kan du klicka här. Och nedan hittar du en video som kanske kan få dig att tänka om när det gäller att använda fusk, istället för dina fingerfärdigheter.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.