Nytt på gång med Smurfarna

Det är väl inte mer än rätt än att redaktionens mest blåhåriga får rapportera om smurfarnas kommande äventyr.

I över 60 år har smurfarna samlat smurfbär och aktat sig för Gargamel. Och det finns nog knappt någon generation som inte vid något tillfälle har sett de små blå i valfritt format. Nu är det dags igen!

I förra veckan stod det klart att den franska utgivaren Microids tillsammans med IMPS och OSome Studio kommer sätta igång med att utveckla ett nytt spel där smurfarna än en gång ger sig ut på äventyr. Det vi fått sagt till oss är att spelet kommer vara ett action-äventyr i 3D, som helt är inspirerat av Peyos gamla serietidningar. Det låter som de har för avsikt att göra spelet både spelbart i ett enspelarläge likväl som i multiplayer. Vi ska kunna vänta oss massa humor, action och en hel del av de mest ikoniska karaktärerna från smurfarnas värld.

Något datum har inte annonserats ut än. Så tills vidare får vi vara nöjda med nyheten att något är under utveckling.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.