Ett korrumperat paradis väntar i Destiny 2: The Final Shape

Vår resa in i the Traveler börjar 4 juni.
"Trodde nästan det var paradiset."

Inget av Cayde-6 karaktäristiska humor går att höra i hans röst. Destiny 2: The Final Shape är på dödligt allvar. Vi har länge förstått att The Final Shape blir spelets crescendo, men Caydes ton talar för att det här är slutet.

Bungie har meddelat att Destiny inte är slut efter The Final Shape, och att fler berättelser och mer innehåll väntar i framtiden. Till att börja med övergår spelets traditionella säsonger till episodbaserade uppdateringar varav den första heter Echoes och handlar om Vex.

Destiny 2: The Final Shape verkar helt och hållet utspela sig inuti den mystiska sfären kallad the Traveler, i en dimension kallad the Pale Heart. Där måste vi spelare kriga för att förhindra att the Witness ger allt i existensen den slutgiltiga formen – ett tillstånd som innebär slutet för allt vi känner till.

Med en tvetydig beskrivning som denna behöver Bungies författare verkligen vässa sina pennor, slå ihop sina kloka huvuden och ta i från tårna för att ro hem berättelsen. Och det dröjer inte länge innan vi synar Destinys 10 år långa historia.

Destiny 2: The Final Shape släpps den 4 juni. Du kan läsa mer om expansionen på dess hemsida.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.