Ett meddelande från Rockstar Games

Rockstar Games och COVID-19 Relief

Rockstar Games och dess community står i centrum för allt vi gör. Vi älskar att se spelare leva sig in i utforskandet i våra virtuella världar och se den knyta kontakter med varandra genom dem. När våra team kämpar sig igenom dessa svåra tider ser vi våra lokala communities i USA, Storbritannien, Indien och vidareblir djupt påverakde. Småföretag har stängt sina dörrar och samhällen som förlitar sig på stöd från sin regering, som de inte kan nå, kämpar. Vägen vi har framför oss kommer vara utmanande och vi vill hjälpa till så gott vi kan.

Med start den 1:a april, fram till maj, kommer 5% av våra inkomster från onlinespel, GTA, Online och Red Dead Online, doneras till förmån för behandling av COVID-19. Detta kommer gå till att hjälpa lokala samhällen och företag att ta sig igenom denna kris, både direkt och genom att stödja några av de fantastiska organisationer som är på marken och hjälper de som påverkats. Vi kommer berätta mer om detta allteftersom.

Tack för ert stöd och vi hoppas att du och din familj har hälsan i behåll och håller er säkra.

Rockstar Games Team

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.