GTA V Online har fått en skakig start

GTA V, spelet som är på allas läppar för tillfället har äntligen fått sitt eftertraktade onlineläge.

Rockstar visste redan från början att man hade sålt fruktansvärt många kopior av spelet, i skrivande stund ca 15 miljoner. I vetskapen av detta så valde man ändå att släppa onlineläget separat, utan ett riktigt beta-test vilket har gett katastrofala följder. Det har varit i princip omöjligt att logga in på Rockstars servrar och de lyckliga få som kommit in och skapat sin avatar har nästan alla blivit av med den nästa gång de startat spelet. Det kan vara värt att vänta ett tag innan man kastar sig in i hetluften online och låta Rockstar bygga upp en större serverpark.

I natt släpptes en patch till GTA V Online och här nedan listas alla förbättringar.

• Felet där Playstation Network begränsade antalet spelare online har lösts vilket nu ska göra det möjligt att logga in.

• Det finns ett problem som gör att det inte går att ta sig förbi första uppdraget men spelare har rapporterat att det gå att ta sig förbi det om man gör om det flera gånger. Rockstar jobbar stenhårt på att lösa detta.

• I morse upptäckte Rockstar instabilitet i onlinedelen där spelare som har kommit längre än första uppdraget blev av med pengar och i värsta fall sin avatar. Man jobbar tydligen extra mycket på detta för att kunne ge tillbaka det som försvunnit.

•För tillfället har man tagit bort möjligheten att genomföra mikrotransaktioner för att köpa så kallade GTA$ cash packs. Man kan däremot fortfarande tjäna pengar via jobb eller andra aktiviteter online.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.