Ett par PS5-spel kommer också till PS4

Sony meddelar att ett par av nästa generations spel kommer släppas till PS4 också.

Sony meddelar att de är medvetna om att övergången till en ny generations Playstation sker vid olika tillfällen för var och en av oss och bekräftar att ett par av spelen till Playstation 5 även kommer att släppas till Playstation 4. Dessa spel får dessutom gratis uppgraderingar till Playstation 5 när du väl övergår till den nyare konsolen.

Läs den viktiga informationen nedan innan bara!

De spel som även kommer släppas på Playstation 4 är Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Horizon Forbidden West och Sackboy A Big Adventure. Valet av spel ser ut att tilltala en bred demografi av gamers men jag undrar varför bilspelet Destruction AllStars inte kom med i listan.

Du kan läsa mer om Playstation 5 och dess spel på Playstations officiella utannonsering.

Viktig information!

Sony meddelar en viktig distinktion för tillgången till spelens next gen-uppgraderingar, vilket dessutom kan komma att gälla andra spel med next gen-övergångar. Sony säger att för att få tillgång till spelets gratis uppgradering behöver Playstation 5 konsolen matcha spelets format. Det vill säga om du köper Horizon Forbidden West på skiva, behöver du en Playstation 5 med skivläsare för att få en gratis next gen-uppgradering.

Du kommer INTE kunna överföra och uppgradera en fysisk kopia av ett spel på den digitala konsolen.

Därför ät det viktigt att du planerar vilket format av spelet du köper för att kunna dra nytta av den kostnadsfria uppgraderingen på Playstation 5.

Digitala utgåvor av spel fungerar på båda Playstation 5-konsolerna.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.