På torsdag visar Sony upp spel som kommer till Playstation 5

Torsdag klockan 22:00 kan du se fram emot över en timme med utannonseringar till Playstation 5.

Den officiella Playstationbloggen har meddelat att de på torsdag 4 22:00 visar upp en blandning av speltitlar som kommer till Playstation 5. Sändningen beräknas vara lite över en timme och kommer inkludera titlar från stora och små utgivare.

Sändningen sker på Playstations Twitch– och Youtubekanal.

Ingenstans i utannonseringen står det något om en uppvisning av själva konsolen så det lär inte ske. Låt det isåfall vara en kul överraskning. I en intervju med Games Industry säger verkställande direktör hos Sony Interactive Entertainment Jim Ryan att konsolen kommer släppas globalt under julhelgen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.