F1 2012 blir mer likt verkligheten

[youtube id=”yJADzUJr6_w” width=”600″ height=”350″]

Det finns en del saker som några av oss vanliga dödliga bara kan drömma om. Att ratta en Formel 1-bil lär stå högt upp på mångas lista över saker man önskar att man fick göra. De flesta av oss kommer förmodligen aldrig närmare än en dataskärm och därför försöker utvecklarna Codemasters göra ett så realistisk spel som möjligt.

I spelet F1 2012 som släpps 21 september, så har man därför satsat extra mycket på att få oss soffraceare att känna oss som en del av F1-cirkusen. I årets upplaga så introducerar man något som man kallar för dynamiskt väder, vilket innebär att det exempelvis kan regna på en del av banan, men vara torrt på en annan. Även bilarnas fysik har förbättras för att verkligen ge föraren en chans att attackera banan.

Snart är väl g-krafter och lukten av högoktanigt bränsle det enda som saknas för en äkta körupplevelse hemma i soffan.

Följ utvecklingen av spelet på den officiella Facebook-sidan. www.facebook.com/formula1game

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.