Mods och 4K till PS4 i Skyrim och Fallout 4

 

För dig som vill skräddarsy upplevelsen i Skyrim kommer snart kunna göra det med de mods som är på väg till Skyrim och Fallout 4 på Playstation 4. Spelen kommer också få stöd för nya Playstation 4 Pro, i 4K-upplösning.

Skyrim kommer ha dessa funktioner när det släpps den 28:e Oktober. Med kraften i Playstation 4 Pro har Skyrim gått från att vara en vacker värld till att verkligen ta andan ur en.
Ta en titt på screenshots i full storlek här nedan och avgör själv:

Support för moddar kommer dyka upp till Skyrim först. Bethesda har jobbat hårt med Sony för att göra detta möjligt och med dessa moddar kommer du kunna skapa ditt eget innehåll i den femte delen av Elder Scrolls-sagan. Med hjälp av deras ”Creation Kit” kommer du kunna göra detta. Du kommer dessvärre inte kunna ladda upp externa saker till spelet, till skillnad från de flesta andra mods därute (främst till PC). Genom att skapa ett Bethesda.net-konto kommer du kunna bläddra runt bland de olika moddar direkt i spelet.

När de jobbat klart på Skyrim kommer de även ta sig an Fallout 4, både vad gäller moddar och 4K-upplösning på Playstaion 4 Pro. Bethesda räknar kallt med att Fallout 4 kommer ta tillvara på kraften i PS4P genom både förbättrad grafik och snyggare ljussättning.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.