Family Trainer debuterar på Nintendo Switch i höst

Bandai Namcos anrika spelserie Family Trainer kommer till Nintendo Switch den 3 september. Family Trainer är precis lika avancerat som namnet antyder: Du och eventuella medspelare deltar i olika minispel som syftar till att hålla kroppen igång. Denna titel kommer att utnyttja benbandet som kom tillsammans med Ring Fit Adventure för att inkludera hela kroppen i övningarna. Två fysiska utgåvor är bekräftade, där en av dem kommer att innehålla ett sådant benband. Spelet kommer även att ha ett multiplayer-läge som kräver två set av JoyCon-kontroller.

Ja, du läste rätt: Family Trainer är en anrik spelserie. Kanske har du hört talas om det smått legendariska Family Fun Fitness till NES:en, som kom med en matta? Det var dåtidens Bandai som stod för det lilla experimentet. Med andra ord är det Namco Bandai vi har att (åtminstone delvis) tacka för alla dansspel 2000-talet erbjöd. För yngre spelare lär Family Trainer dock vara mest känt för sina många titlar på Nintendo Wii.

Själv har jag inte provat ett enda spel i serien, men det ger ett härligt helylle intryck (och en catchig signaturmelodi). Kanske något för de av oss som redan spelat ut Go Vacation, Ring Fit Adventure och Fitness Boxing?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.