Far Cry landar på mars nästa vecka

Far Cry har tagit många vändningar i fråga om miljöbyten de senaste åren. Den här gången siktar Ubisoft att ta serien till yttre rymden i ännu en spin-off. Närmare bestämt på mars utspelar sig nästa äventyr där spelaren utgår från Nick Ryes ögon. Rye har fått den otacksamma uppgiften att slå tillbaka en utomjordisk invasion som hotar jordens överlevnad. Med lite hjälp av sprillans nya vapen så kommer utmaningen att gå som på räls.

Far Cry: Lost on Mars är den del av Far Cry 5:s säsongspass som släpps nästa tisdag. Spana in trailern för att se vad som väntar på en röd himlakropp ett par hundra kilometer från Tellus.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.