Felix the Reaper dansar loss och sprider död omkring sig

Lär känna Felix, en lieman med smak för musik och dans. Och att ta folks själar. Felix the Reaper är ett kommande pusseläventyrsspel där spelare tar kontroll över den marshmallowformade liemannen Felix. Det handlar dock inte bara om att stoppa hjärtan. Felix längtan efter kärlek tar med spelare på en humoristisk men mörk resa där dans och kluriga gameplayelement står i fokus. Tillsammans ger dessa spelaren de verktyg som krävs för att döda en utvald grupp av människor i de fem nivåer som spelet erbjuder.

Felix the Reaper är den Århusbaserade studion Kong Oranges första stora titel och föddes ur en fascination av den spretiga och ibland groteska konsthistorien om döden (danse macabre). Genom att bygga spelmekaniken runt dans vill de visa att döden visst går att skämta om – om än på ett sarkastiskt vis.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.