Viaplay utan extra kostnad på PlayStation 3

Viaplay har funnits tillägängligt under en längre tid på Playstation 3, men tidigare har det varit ett krav på PlayStation Plus-abonnemang för att få tillgång till allt innehåll, exempelvis sport. Nu har det dock blivit ändring på det och från och med denna veckan så kan alla som har ett Viaplay-abonnemang se allt innehåll via sin Playstation 3-konsol. Det är en glad nyhet för alla som vill se OS i Sotji utan reklamavbrott.

Vi är mycket glada över vårt fortsatta samarbete med Sony och för att kunna erbjuda Viaplays innehåll utan kravet på ett PlayStation Plus abonnemang Detta är ännu ett steg för att behålla vår nuvarande position och vi är mycket stolta över vår tillgänglighet framför betalväggen nu för både PlayStation 3 och PlayStation 4.
Niclas Ekdahl, VD på Viaplay.

Viaplay finns förutom dessa två plattformar på: PC, Mac, Android- och iOS-mobiler, läsplattor, Viaplay-boxen, LG Smart TV, Samsung Smart TV, Philips Smart TV, Panasonic Smart TV samt Xbox 360

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.