Spotify <3 Playstation

Idag skrev Playstation.blog att Playstation inleder en relation med Spotify och vad det betyder för oss gamers är att vi snart kommer kunna lyssna på Spotifys fulla utbud, när vi spelar.

Senare i år kommer en ny musiktjänst att lanseras på Playstation Network kallat Playstation Music och det är med ett nära samarbete med Spotify som den tjänsten blir möjlig. Vad som kommer att hända är att den nuvarande tjänsten Music Unlimited läggs ner den 29 mars inför den nya tjänsten. Användare som prenumererar på Music Unlimited fram till 28 februari kommer få fri tillgång av Music Unlimited tills det att den läggs ner.

När Playstation Music sedan lanseras (exakt datum är oklart) kommer användare att kunna koppla sitt Playstation ID med sin Spotify användare och på så sätt få direkt tillgång till de spellistor och inställningar de har i Spotify till Playstation Music. Tjänsten kan användas samtidigt med spel, så snart är det möjligt att lyssna till hårdrock under svettiga Destiny-raider.

Det framgår inte tydligt i blogginlägget om en Playstation Plus- eller Spotify Premium-prenumeration behövs för att kunna lyssna, men mer information kommer inför releasen av tjänsten Playstation Music.

Källsa: Playstaton.blog

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.