Final Fantasy VII får en remake till sin tjugoårsdag

Final Fantasy VII är förmodligen det mest efterfrågade spelet i Square-Enix bibliotek att få en remake. När de för några dagar sedan utannonserade en remake av spelet blev reaktionerna starka. Glädje blandades med oro och många frågor uppstod. Som stor fan av de äldre Final Fantasy-spelen är det här ett av de största beskeden från E3 för mig. Samtidigt som jag delar andra fans oro över att mitt älskade FF7 ska förstöras är jag extremt hoppfull till att det här blir det spel som jag alltid upplevt det att vara. Ett av historiens bästa rollspel!

Det här är vad vi vet än så länge.

Final Fantasy VII remake, är ett spel som inte bara kommer att få uppdaterad grafik och några meningslösa funktioner. Det kommer alltså inte bli en HD-utgåva som så många andra spel vi sett under åren. Det här kommer bli en omarbetad och omtolkad version som kommer anpassas för dagens spelklimat. Som vi ser i trailern har spelet inte ens ett fastställt namn då det enda som visades var den ikoniska logotypen av meteoren. Det kan mycket väl heta något helt annat än Final Fantasy VII.

Spelet kommer först till Playstation 4, men utesluter inte att det i efterhand släpps till Xbox One och PC.

Mer information kommer i vinter!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.