The Taken King buffar Destiny i höst

I en längre video går Bungie in i detalj på de kommande funktionerna i Destinys expansion The Taken King. Förutom inlevelserika kommentarer och spännande information visas även scener som i sig själva säger mycket om vad som väntar. Jag rekommenderar er starkt att se videon.

Var och en av spelets tre klasser får en ny specialicering. Titans får Sunbreaker, vilket ger dem en brinnande hammare att krossa allt motstånd med, Warlocks kommer som Stormcaller kunna skjuta blixtar med händerna och Hunters kan bli Nightstalkers, vars magiska pilbåge binder och håller fast fiender. Dessutom ser Nightstalker ut att få egenskapen att kasta sig undan fara i någon slags undanmanöver. Dessa tre specialiseringar blir tillgängliga efter ett uppdrag.

Spelets story tar vid på en av mars månar, Phobos, där de militanta Cabal bli attackerade av en främmande fiende. Det visar sig sedan att det är Oryx, Hivekungen som kommit för att förstöra solsystemet. Spelarna kommer sedan att angripa Oryx jättelika fästning i rymden. Detta kommer vara spelets nya destination och beskrivs av Bungie som en urgammal fästning full av loot. Det är även här den nya raiden kommer utspela sig.

Till de Crucible, spelets pvp, tillkommer två nya lägen: Mayhem och Rift. Mayhem är som Clash, där sex spelare möter sex andra, fast den här gången med minskad omladdning på alla egenskaper. Resultatet är kaos. Det andra spelläget är Rift som påminner om Uplink i Call of Duty: Advanced Warfare. Här ska lagen ta en energiboll och kasta den i fiendens ”mål”.

Destiny: The Taken King ser ut att bli det perfekta tillskottet till ett redan underhållande spel. Det är med en stor dos hype som jag inväntar 15 september och dess release.

Var det bara jag som såg en Suros rocket launcher? Sweet!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.