Fira det gångna året med racing och maskingevär i Destiny: Rise of Iron

Året börjar dra sig mot sitt slut och Bungie bjuder in destinyspelare att åtnjuta lite racing och paketöppnande - förmodligen i utbyte mot dina sparade pengar!

I årets sista uppdatering till Destiny: Rise of Iron tillkommer en hel det nytt för spelare att sysselsätta sig med mellan den 13 december och tredje januari. Förutom ett säsongsfirande i form av The Dawning, en högtid för att fira alla hjältars bedrifter, återkommer även det populära Sparrow Racing League (SRL). Med två nya banor (på Mercury och Old Russia), flera sparrows att utöka garaget med och en ny rekordbok att fylla ser julhelgen ut att bli alla fartdårars slaskiga dröm.

Tess Everis, vars butik säljer destinysnask för riktiga pengar, kommer under högtiden att sälja nya Emotes och paket med slumpmässigt innehåll. Förhoppningsvis är majoriteten av utbudet tillgängligt genom spel och inte köp – något som inte kunde sägas om den föregående högtiden.

The Dawning för även med sig en quest, nya bounties och särskild loot att klä sin avatar i. Dessa är säkerligen kopplade till SRL och den nya spellistan Strikes Scoring. Mycket likt spelets tävlingsinriktade multiplayer, får nu även Strikes poäng- och medaljutdelning vid särskilda bedrifter under uppdragen. Dessa poäng ska ge tillgång till ny specifik loot. Det är också genom höga poäng som du för möjlighet att öppna ett av de stora julklapparna i Tornet – och när du gör det, får du en ny Exotic Quest som leder till de nya exotiska vapnen: Abbadon och Nova Mortis, eld- och voidkusiner till Thunder Lord.

ice-breaker-3

Ice Breaker med ny Ornament.

Skarpögda spelare lär redan ha sett uppdateringens stora överraskning: Ice Breaker återvänder! Genom att klara Zavalas nya Nightfall Bounty har du chansen att få originalspelets mest eftertraktade sniper. Förutom att den träffar lika hårt som en lastbil i 180, regenererar den sitt ammo.

10 snabbfakta:

  • Efter level 40 förvandlas alla gröna Engram till material när du plockar upp dem.
  • En SRL-kiosk där all din racingutrustning sparas.
  • SRL-utrustning kommer kunna ha Chroma och Ornament.
  • Eververse kommer sälja Ornament för silver i en ny kiosk.
  • Få tillräckligt med poäng under Strikes och öppna stora paket i Tornet.
  • Varje dag under högtiden får du en present från medborgarna i Tornet.
  • Black Spindle, Thorn, Last Word och Ice Breaker får Ornament.
  • Efter högtidens slut, tredje januari, går det fortfarande att tävla på Sparrows, men bara i Custom Matches.
  • Strike Scoring är ett permanent spelläge.
  • Årets SRL Record Book är gratis.
0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.