Köp en t-shirt, hjälp Nepal, bli en Legend

Sedan några veckor tillbaka har Bungie arbetat med att samla in pengar för räddningsinsatserna i Nepal och igår meddelade Christine Edwards, Foundation Manager på Bungie, att företaget lyckats samla ihop $750,00. Men inte utan hjälpen från tusentals hängivna fans och gamers. Det var nämligen genom försäljningen av en särskilt framtagen Destiny-t-shirt som summan uppnåddes. T-shirten säljs för $24.99 (dryga 220 SEK) och har ett stilrent tryck med en titan, warlock och hunter som håller Nepals flagga i förgrunden mot The Traveler och Mount Everest. Det fina med dessa Aid Nepal-tröjor är att alla intäkter från dem går direkt till hjälporganisationen Direct Relief som är aktiva med insatserna i Nepal.

nepal_promo

Som en extra bonus till alla som spelar Destiny, erhåller varje köp en kod som ger tillgång till en exklusiv shader och ett emblem i Nepals färger att använda som skryträttighet. Koderna skickas dock ut senare i år.

Försäljningen av Aid Nepal-tröjorna pågår fram till den söndagen den 24 maj.

Du kan också bidra till hjälpinsatsen genom att köpa en t-shirt. Du hittar dem på bunigiestore.com.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.