Fira halloween i Final Fantasy XIV

Vi närmar oss halloween och ni vet vad det innebär – lootlådor, in game-presenter, tematiskt innehåll och en massa annat att samla på sig för spelare. Nu utannonseras eventet för Final Fantasy XIV och det finns en del gott för spelare att ta del av:

  • Circus Resonator – Frammana din Circus Ahriman mount, en märklig varelse som växt upp på Continental Circus.
  • Pumpkin Carriage – Få Askungenvibbar av denna utomhusprydnad.
  • All Saints’ Wake Advertisement – En handmålad notis som gör reklam för allt spökeri och trolleri som vankas i samband med All Saints’ Wake.

Utöver detta kommer även speciella föremål från förr tillbaka. Spelare som missat dessa under tidigare All Saints’ Wake får nu chansen att skaffa dem här.

Uppdateringar

Nästa stora uppdatering blir patch 5.1: Vows of Virtue och Deeds of Cruelty planeras släppas i slutet av oktober. MEr information om patchen kommer med Naoki Yoshida (producent och regissör) under det 55:e Letter from the Producer LIVE den 18 oktober. För den nyfikne kan detta tittas på via deras officiella kanal på twitch.

Nya spelare får en chans att prova på spelet med en gratisversion, som låter dem spela spelet fram till lvl 35. Skapa upp till åtta olika karaktärer, upplev de olika raserna, klasserna och jobben – helt utan tidsbegränsning. För de som vill prova på spelet gratis kan de skriva upp sig här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.