Fire Emblem: Awakening demo på eShop den 28 mars

Nintendo meddelade idag att en demo för rollspelsäventyret Fire Emblem: Awakening kommer att bli tillgänglig på Nintendos eShop den 28 mars. Som tidigare meddelat så släpps Fire Emblem: Awakening i butik den 19 april. Det kommer också släppas en blå, specialdesignad Nintendo 3DS XL med Fire Emblem: Awakening förinstallerad. Den utgåvan kommer bara säljas i en begränsad upplaga.

I Fire Emblem: Awakening skapar du din egen hjälte som du tar med på dina äventyr. Du hamnar direkt mitt i stridigheter mellan de två kungarikena Ylisse och Plegia, samtidigt som hotande horder av odöda dyker upp från okänt håll . Din karaktär blir snabbt ledare för en växande armé i detta turbaserade äventyrsrollspel. Det här är ett spel där det finns mängder av saker att göra. Förutom alla taktiska detaljer som att bygga en armé, strida, rekrytera hjältar, smida vapen, så kan du också forma och bygga dina soldater och hjältars relationer till varandra. Dina karaktärer kan bland annat bli kära i varandra och gifta sig.

En annan intressant detalj i detta spel är att du kan välja om du vill ha engelska röster eller originalspelets japanska röster. För första gången i Fire Emblem-serien kan du också ladda ned ytterligare innehåll i spelet via SpotPass och det kommer också att kunna gå att köpa visst extramaterial som till exempel fler uppdrag.

Mer härlig information om spelet hittar ni här!
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.