Födelsedagsfest i Stockholm på lördag – Elden Ring fyller 1 år

Bandai Namco och From Software bjuder in till Elden Rings 1-årskalas!

Tänk att det redan gått ett år! Att det har gått ett år sedan releasen av Elden Ring har jag inte märkt av på annat sätt än att min spelade tid snart klockat in 400 timmar. Ett år för ett älskat och kritikerrosat spel som Elden Ring finns det anledning och fira. Och det är precis vad Bandai Namco och From Software tänker göra! De bjuder in till ett jubileumsevenemang på Red Bull Gaming Sphere i Stockholm, nu den 25:e februari.

På plats kommer det hållas i tävlingar, en live show, PvP, cosplay och quiz! Vem älskar inte ett quiz när det är baserat på George R.R. Martins lore och Miyazakis story? Dessutom kommer det finnas dryck och sötsaker att ladda med. Det finns datorer att spela på och du kommer kunna logga in på ditt konto. Och som ett tack för er hängivenhet och för att visa sin uppskattning, får de första 100 besökarna en gåva av Bandai Namco!

Huvudattraktionen för dagen är däremot duellen mellan två av de största Elden Ring-profilerna i Norden: Elajjaz och MissMikkaa! Elajjaz har en stor följarskara och spenderar ofta sin tid på Twitch med olika utmaningar i spel från From Software. MissMikkaa har slagit genom snabbt med sina roliga utmaningar i Elden Ring – nyligen två genomspelningar av spelet på samma gång! På dansmatta och med handkontroll.

De som inte har möjlighet att vara där på plats kan ta följe online via Twitch!

VAD: Det nordiska community firar ett år med Elden Ring
VAR: Red Bull Gaming Sphere, Surbrunnsgatan 59, Stockholm (Odenplan) eller online på Twitch
NÄR: Lördag, 25 februari från 12:00 CET, streamen börjar därremot 16:00 CET

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.