Fira Pokémon-dagen med Pokémon Together!

27 februari fyller Pokémon... 27!

Photo by Thimo Pedersen on Unsplash

1996, 27 februari var dagen som Pokémon Red och Pokémon Green släpptes i Japan. Det introducerade gamers till konceptet att fånga, träna och byta Pokémon med sina Game Boy-maskiner. Pokémon blev en stor succé världen över och Pokémon är idag den mest vinstgivande tv-spel franchisen i världen. Om spelen är något bra kan ni ta reda på genom att läsa våra recensioner här, här och här.

För att fira den gemenskap som Pokémon har givit oss alla har The Pokémon Company bestämt sig för att lansera kampanjen Pokémon Together. Tränare över hela världen uppmuntras att dela med sig foton och videos om deras bästa minnen från Pokémon.

Visa kärleken för Pokémon med Pokemon Together!

Alla poster med taggen #PokemonTogether som spelare laddar upp har en chans att bli inkluderade i en stor mosaik föreställandes en Pokéboll som kommer visas upp på Pokémon-dagen. Följ @PokémonNewsUK på Twitter för att se flera av posterna med #PokemonTogether-taggen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.