Följ med Agent 47 till Colorado i nästa episod av Hitman-serien

Den näst sista episoden i första säsingen av Hitman är på ingång.

Uppdraget “Freedom Fighters” ska inte tas lätt på då Agent 47 måste infiltrera en farm i Colorado som har blivit en träningsplats för en privat milis. Spelare kommer få ta del av en intensiv infiltration som går ut på att eliminera fyra mål.

“Det är här som de tidigare episoderna kommer bli riktigt tydliga. I episod fem kommer storyn få mer utrymme och ge en mycket tydligare bild av vad som har hänt under de tidigare fyra episoderna och vart sagda story är på väg”, säger Michael Vogt, lead writer för Hitman. ”Vi hoppas att spelare inte kommer avslöja alltför mycket online, men på samma gång är jag förväntansfull över reaktionerna som upptäckterna kommer erbjuda i denna episod. Det kommer bredda vägen för en belönande och spännande säsongsfinaI.”

Med alla nya möjligheter och förklädnader, samt med 70(!) olika utmaningar som låser upp ny utrustning, nya vapen och föremål kommer Episode 5: Colorado belöna spelare med stora avslöjanden inför finalens klimax.

Hitman startade säsongen i Mars, med en prolog i Paris. Detta fortsatte med Episode 2: Sapienza i April, Episode 3: Marrakesh i Maj, sommarens bonusepisod i Juli, Episode 4: Bangkok som släpptes i augusti och nu Episode 5: Colorado i September. Säsongens final i Japan släpps senare under året.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.