Förbeställ Borderlands 3 Ultimate Edition

Lagom innan julrush och obeskrivligt, traditionellt stresshandlande är det dags för Borderlands 3 Ultimate Edition. Om du vill ge dig själv eller någon annan en fin julklapp, men vill slippa stressa fram magsår och onödiga vuxenpoäng kan du förbeställa det nu. Titta in i 2Ks butik och beställ ditt exemplar av den begränsade, fysiska utgåvan. Prislappen ligger på 40 dollar (ca 250 svenska riksdaler) och släpps den 12 november.

Ultimate Edition kommer med alla sex add-ons och en proppfull garderob med alla kosmetiska trevligheter. Versionerna till PlayStation 5 och Xbox Series X är optimiserade för att utnyttja systemens fulla potential. Spela i 60 fps i 4K, både själv och med andrad, antingen via splitscreen eller online. Versionerna för PS5 och XBSX är begränsade, så beställ nu för att vara säker på att inte förstöra julen totalt.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.