Uncharted-filmen får sin första trailer!

Efter flera års misslyckanden, åtskilliga regissörsbyten och mycket om och men så är den äntligen här: Uncharted-filmens första trailer. Tom Holland gestaltar rollen som Nathan Drake i jakten på en piratskatt långt, långt borta vid ekvatorn. Behöver det nämnas att det vankas actionscener, intriger och ett och ett annat våghalsigt stunt?

Uncharted släpptes ursprungligen till Playstation 3 2007 och fick flera framgångsrika uppföljare. Den sistnämnda spelet i serien släpptes 2016 till Playstation 4.

Den 18 februari nästa år har filmen premiär.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.