Förlorat Rayman-spel hittat efter 24 år

För 24 år sedan var det SNES som gällde och en av konsolens kungar var Rayman. Spelets grundare Michel Ancel postade i helgen bilder på sitt Instagram-konto där han enligt egen utsago spelar  ett hittills outgivet Rayman-spel. Ancel skriver att endast fyra personer i världen hade sett det tidigare och att han trodde att spelet varit förlorat för evigt.

Bara några dagar tidigare hade han publicerat en screenshot från spelet och skrivit ”All these pixels are lost , like tears in the rain.”

Det är oklart vad som nu händer med spelet, men förhoppningsvis kommer det kanske att släppas till allmänheten på ett eller annat sät.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.