Första PlayStation Originals-serien snart på Viaplay

Fredag den 20:e mars kommer superpower-serien Powers, exklusivt till Viaplay. Serien är skapad av Brian Michael Bendis och Michael Avon Oeming och bygger på serietidningen med samma namn.

Fans i hela Norden har väntat på Powers och det är med glädje vi presenterar serien exklusivt på Viaplay, säger Lina Brounéus, COO Content på Viaplay.

Powers är en berättelse om mordkommisarierna, Christian Walker (Sharlto Copley) och Deena Pilgrim (Susan Heyward), som utreder fall som involverar personer med extraordinära egenskaper, så kallade Powers. I serien ser vi även stjärnor som Noah Taylor, Olesya Rulin, Max Fowler, Adam Godley, Eddie Izzard och Michelle Forbes.

Powers består av 10 avsnitt och är producerad av Jinxworld samt Circle of Confusion i samarbete med Sony Pictures Television. Exekutiva producenter är Brian Michael Bendis, Charlie Huston, Remi Aubuchon, Michael Avon Oeming, David Engel och Michael Dinner.

Alla har inte superkrafter, alla vill inte ha dem, men alla påverkas av dem. Den 20:e mars hittar du de tre första avsnitten av Powers exklusivt på Viaplay.

PlayStation Plus-kunder i Norden kommer att kunna se hela säsongen utan extra kostnad, samt ha tillgång till extramaterial via Powers applikation powered by Viaplay på PlayStation 4.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.