Tejbz gör ny show på Viaplay

I våras skrev vi om Youtube-stjärnan Tejbz som hade fått en unik show på Viaplay.  I fem avsnitt, exklusivt producerade för Viaplay, testade Tejbz saker som börjar på S. Programmet blev en succé och nu kommer uppföljaren, Tejbz testar saker på D.

– Tejbz testar saker på S fick ett varmt välkomnande av våra användare och blev en succé. Att satsa på ännu en säsong känns helt rätt då vår, liksom Tejbz målgrupp, finns online, säger Niclas Ekdahl, VD på Viaplay

I Tejbz testar saker på D kommer Tejbz bland annat att rida dressyr, testa driftning och träffa Kjell Eriksson och Timoteij. Samarbetet innebär fem helt nya avsnitt som kommer att visas under hösten på Viaplays alla plattformar med start den 18:e november. Om du inte kan vänta till dess så kan du redan nu få se gobitar från inspelningen på Instagram genom att följa #Tejbztestarsaker.

– Jag är jätteglad för att Viaplay har valt att fortsätta vårt samarbete. Detta ger mig en grym möjlighet att få fortsätta göra det jag älskar, säger Tobias Öjerfalk. Det finns mycket kul att se fram emot i säsong två, fortsätter Tobias.

Tobias Öjerfalk, Tejbz, är välkänd för sin YouTube-kanal där han 2009 började med att kommentera TV-spelande. På fyra år har han uppnått 94 miljoner visningar och över 531 000 YouTube-prenumeranter. Tobias tog steget in i Tv-branschen ihop med Viaplay tidigare i år och har sedan dess satsat på sin karriär tillsammans med Splay – Sveriges första YouTube-nätverk.

Ni kan se Tejbz på Viaplay här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.