Världen har gått under – Tyranny är här för att kuva oss

Man hade kunnat tro att den här artikeln handlar om en viss nybliven president, men det är rollspelet Tyranny jag syftar på. Från utvecklarna bakom det utmärkta Pillars of Eternity har Obsidian Entertainment skapat en ny, mörk värld från grunden.

Tyranny sätter dig i rollen som en av imperiets agenter, med uppgift att utöva lagen i erövrade länder, inte sällan genom hot om våld. Nu återstår bara ett rike att sluka och där din insats är avgörande för världens framtid.

Tyranny är en berättelse som Obsidian haft i tankarna länge och idag är vi stolta att dela den berättelsen med världen, säger Feargus Urguhart, verkställande direktör på Obsidian Entertainment. Vad som började som ett simpelt koncept, ”tänkt om ondskan vann?”, har blivit nästa stora Obsidian-spel. Som RPG-spelare älskar vi bra historier och tuffa beslut. Med Tyranny säkerställde vi att det var kärnan i en värld där ondskan redan segrat.

Välkommen till den mörka sidan.

Tyranny finns tillgänglig på PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.