Från idag kan du spela LEGO Bricktales i VR

LEGO Bricktales VR placerar omsorgsfullt skapade LEGO-brickdioraman, byggda helt med äkta LEGO-element, i ditt hem genom att använda mixed reality för att placera LEGO-byggen i ditt vardagsrumoch låta dig utforska dess miljöer i VR-headsetet Meta Quest 3. Den kreativa brick-by-brick-byggmekaniken som gjorde spelet så populärt på PC, PlayStation, Xbox och Nintendo Switch i sin ursprungliga form har anpassats till Meta Quest 3’s VR-kontroller. tekniken har utvecklats för att underlätta klossbyggande och med hjälp av handkontrollerna kan du lösa pussel och rädda en nedgången nöjespark.

LEGO Bricktales tar dig med på en resa genom fem LEGO-brick-tema biomer. Från den gröna grönskan i de djupaste djunglarna, den sjudande sanden i solskenets öknar, hetsen och rörelsen på ett gathörn i staden, den episka synen av ett imponerande medeltida slott till paradiset med tropiska karibiska öar. Varje plats erbjuder olika byggen med utmaningar som löses med in fantasi Oavsett om du ombeds sätta på dig din designershatt och bygga en tron som passar en kung, eller testa dina ingenjörskunskaper för att bygga en bro som får tunga maskiner över en flod, är det upp till dig hur du konstruerar dina byggen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.