Front Mission 1st Remake får oväntad innehållsuppdatering

Alltid lika kul när årsgamla spel får nyheter.

Front Mission 1st Remake har varit ute i strax över ett år nu. Även dess uppföljare Front Mission 2: Remake har varit ute ett par månader, och kanske är trean inte heller långt bort. Lite otippat är det därför att Forever Entertainment nu utannonserar en stor innehållsuppdatering för denna första del.

Namnet på uppdateringen är Mercenaries och den kommer att vara helt gratis. Den kommer att innehålla nya scenarier för den ensamme spelaren där både utmaning och story är i fokus. Här utlovas även en ny typ av terräng. Nya legoknektar och en befälhavare som ska introducera dig i uppdateringens nyheter tillkommer också.

Den mest otippade delen av Mercenaries är dock multiplayer av heta stolen-typ. Du kommer alltså att kunna utmana dina polare i ett helt nytt spelläge med helt nya kartor och visa hen vart wanzern ska stå.

Mercenaries-uppdateringen dimper ned någon gång efter årsskiftet, men vi vet inte när ännu. En trailer finns i sidhuvudet och kan även ses här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.