Frukta Nurgle i Total War Warhammer III

I sin senaste trailer till spelet Total War Warhammer III ger Creative Assembly oss en första smygtitt på Nurgles mest fruktade kämpe, Ku’gath Plaugefather. Ku’gath Plaugefather älskar att skapa nya smittsamma sjukdomar, och ger sig regelbundet själv in i de dödligas värld för att experimentera med sina nya smittor ute på slagfälten. Han lustar efter att hitta en sjukdom smittsam nog att ta till och med ta kol på gudarna själva.

Spela med Nurgle

Ku’gath Plaugefather rider gallop in i stridens hetta sittandes på en massiv bärstol buren av massvis med små nurglings. Han sprider sina kväljande, hemska sjukdomar genom att kasta salvor med smittade nurglings in mitt bland sina fiender. Trots sitt uppsvällda, smittotäckta utseende, så har Ku’gath Plaugefather en gudaliknande förmåga att ta hur mycket skada som helst. Samtidigt kan han göra ohyggligt med skada på sina fiender. Vare sig det är i direkt närstrid eller genom Nurgles vidriga magi.

Precis som Nurgle själv, så är Nurgles arméer som ett tåligt och ruttet berg kött. De har regenerativa förmågor som kommer till sin plats när de kan möta fienden i närstrid och nöta ner dem till smuts med sina giftiga vapen. Ju mer skada dessa pestsmittade krigar tar desto starkare blir de i strid. De får nya förmågor som rot, glorious rot som sprider sig genom fiende leden likt en pandemi.

Nurgles Kampanj

I Nurgles kampanj så delar Nurgle med sig av sina fruktansvärda gåvor varhelst han kan. Hans factions kan hitta på och sprida alla möjliga sorters sjukdomar. De är skadliga för fiender med oturen att komma i dess väg, men som hjälper de av Nurgles arméer som befinner sig i närheten. De använder sig också av miljövänliga byggnader som själva växer sig och dör på organisk väg. De kan också kommendera soldater in soldater direkt i dina arméer, med minskat truppantal.

Vem som helst börjar kvälja av att bara få syn på Nurgles arméer. Dessa arméer är byggda runt en kärna av tåligt infanteri som Plaguebearers som håller fronten, och ett myller av vidriga (men å, så gulliga) Nurglings. Samtidigt får man inte glömma Nurgles alla fruktade monster. Alla dina fiender kommer frukta Great Unclean Ones, Plague Toads och Beasts of Nurgle med deras otroliga närstrid och magi.

Total War Warhammer III släpps till PC den 17e Februari.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.