Fullspäckad vår i Animal Crossing: New Horizons – börjar redan på torsdag

Från buskar till konsthandel, den här veckans stora uppdatering till Animal Crossing: New Horizons är fylld till bredden med nytt innehåll och våraktiviteter. Ni kan slappna av, inget involverar påskharen Zipper.
Livet på ön verkar bara ha börjat.

På torsdag släpper Nintendo nästa stora uppdatering till succéspelet Animal Crossing: New Horizons. Bland annat tillkommer en ny avdelning på Blathers museum och två nya djur ska regelbundet besöka din ö. Dessutom väntar flera händelser under våren. Så om du trodde att det skulle börja ebba ut med saker att göra i New Horizons hade du fel. Och förhoppningsvis väntar lika mycket resten av året.

Bland buskar och tavlor

Till att börja med kommer sengångaren Leif att regelbundet besöka spelares öar i New Horizons för att sälja ett utbud av buskar och frön så att du kan sprida grön glädje på din ö.

Redd är en listig räv som då och då kommer lägga till med sin båt på baksidan av din ö, på den så kallade hemliga stranden. Spelare kan då köpa diverse ovanliga varor som inte går att hitta i Nook’s Cranny. Höjdpunkten är konstverken som också kommer gå att donera till museet. Men se upp! Redd säljer både falsk och äkta konst och Blathers tar enbart emot den äkta vara så håll utkik på förfalskningar!

Massor att göra

Under våren väntar tre händelser i New Horizons. Spelare kommer mellan maj och juni kunna delta i Nature Day, May Day Tour och International Museum Day. Dessutom kan vi under hela juni månad hjälpa kärleksparet Reese och Cyrus med sin bröllopsfotografering hos Harvey.

Nature Day (23 april – 4maj) – Under Nature Day kommer det att finnas speciella Nook Miles-utmaningar som har med naturen att göra. Antar du utmaningarna?

May Day Tour (1 – 7 maj) – Under första veckan i maj kan du använda en speciell May Day Ticket vid flygplatsen och resa till en unik ö som inte liknar några av de andra öarna. En viss välbekant karaktär kan dyka upp där…

International Museum Day (18 – 31maj) – Fira International Museum Day och delta i Stamp Rally och samla stämpelmärken i museet för att vinna olika priser.

Wedding Season (1 – 30juni) – Besök Harvey’s island i juni och träffa det gifta paret Reese och Cyrus. Anordna studion och ta bröllopsbilder med dem och som tack kan får fina bröllopsprylar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.