Animal Crossing: New Horizons släpps i mars

Animal Crossing: New Horizons har försenats till mars, innehåller multiplayer.
Spelet försenas till mars, men ser redan fantastiskt ut.

Ett av Nintendos mest efterlängtade spel är utan tvekan Animal Crossing som i dagens sändning fick en passande undertitel: New Horizons. Titeln är lämplig eftersom för första gången i seriens historia börjar spelaren på en till synes öde ö.

Likt överlevnadsspel måste den nya villagern (?) samla råvaror för att bygga spartanska verktyg som yxa och spade. Inom kort har spelaren ett tält att bo i, odlingar och kontakter med andra figurer. I New Horizons kan spelare bjuda in upp till sju andra spelare online för att ha roligt på sin ö. Lokalt går det att bjuda in upp till tre andra.

Animal Crossing: New Horizons släpps den 20 mars 2020 exklusivt till Nintendo Switch.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.