Fun Pack-expansion tillgänglig till Project Cars 2

För alla er som väntat som på expansionen till Project Cars 2 så kan vi på redaktionen meddela att den lanserades idag. I Fun Pack-expanderingen innehåller paketet åtta nya bilar och två nya banor att släppa lös dem på. Banorna heter Classic Brands Hatch Rallycross och Barcelona Rallycross och tar med spelaren på nya äventyr i ett vrålåk. Vad sägs om att köra runt i en muskulös Ford Mustang RTR Spec – 5D eller varför inte i en Mustang ’66 RTR med en kraftig V8-motor?

Fun Pack finns tillgänglig till PlayStation 4, Xbox One och PC via Steam. Mer information om tillägget finns på spelets officiella hemsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.