Ny trailer för Dissidia Final Fantasy NT

Square Enix Ltd., har visat oss en helt ny trailer av Dissidia Final Fantasy  NT på Jump Festa i Tokyo under senaste helgen. Vi fick se det höga tempo och adrenalinpumpande 3v3-slagsmål som tar sin beskärda del av Final Fantasy-kakan

I samarbete med de rutinerade utvecklarna på Team NINJA från Koei Tecmo Games har fightingspelet fått en finjusterad touch. Dissidia Final Fantasty NT innehåller över 26 karaktärer att välja bland, vilket kan ge ganska intressanta teamkombinationer och strategier i själva matcherna.

För fans som är ivriga att komma igång med NT får chansen när den öppna betan går live. Den släpps till PlayStation 4 mellan den 12:e och 21:a Januari. Betan kommer vara ett perfekt möjlighet att nöta in tekniker på förhand, innan spelet släpps den 30:e Januari.

Vi fick även se lite ny artwork för spelet som visade de olika hjältarna (och skurkarna!) från alla olika Final Fantasy-spel. Slutligen fick vi ett informativt schema på vilken teamkomposition som har bäst synergi med vilken summon. Dessa summons kan ha en betydande del för din vinst om den används rätt. Ta en titt på det här nedan.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.