Game of Thrones-stjärnan Kristofer Hivju till Comic Con

Knappt har en Game of Thrones-stjärna ställt in sin medverkanComic Con Göteborg innan mässan presenterar nästa storstjärna. Den här gången är det den norska skådespelaren Kristofer Hivju som gästar Åby-mässan den 12 maj. Kristofer är välkänd för den svenska publiken, både genom sin roll som Tormund Giantsbane i Game of Thrones och som Steinar Hovland i de senaste Beck-filmerna

– Vi är otroligt spända över att kunna presentera Kristofer Hivju som vår sista gäst till Comic Con Göteborg, och han blir ett perfekt komplement till en redan stark line-up av kändisar såsom Gaten Matarazzo (Stranger Things) och Alexander Ludwig (Vikings), säger Christian Kullman, Projektledare för Comic Con Göteborg i ett pressmeddelande.

Kristofer kommer att vara på plats på Comic Con Göteborg under söndagen den 12 maj, där han kommer delta i en frågepanel, signera autografer och låta sig fotas med sina fans.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.