HBO kommer med drake till Comic Con Göteborg

HBO Nordic kommer att finnas på plats på Comic Con Göteborg med en monter vaktad av två gigantiska drakar. Samtidigt bjuder mässan in skådespelaren Jerome Flynn, som spelar Bronn i serien för lite meet-and-greet med fansen.

HBO Nordic kommer även att visa upp den nyligen färdiggjorda draken Viserion, som skapats av den numera välkända 18-åringen Svjan Tristan Köppe. Det skriver HBO i ett pressmeddelande.

Svjan har tidigare gjort en live-size version av Drogon från Game of Thrones, och kommer nu visa upp sin senaste kreation Viserion. Svjan Tristan Köppe, som dessutom tillverkar sina egna cosplays, kommer också finnas i HBO Nordics monter. Under dessa två dagar kommer han dyka in i Game of Thrones-världen och visa upp två av sina egna cosplay-kreationer.

Vi på HBO Nordic är jätteglada att vara med på första upplagan av Comic Con Göteborg. Game of Thrones sista säsong pågår då för fullt hos oss och det kommer ingen missa som hälsar på i vår monter.


Karin Larsdotter, Nordic PR Manager på HBO Nordic.

Träffa Jerome Flynn

Jerome Flynn är en brittisk skådespelare som är mest känd för rollen som den karismatiska karaktären Bronn i Game of Thrones. På Comic Con Göteborg kommer han att delta i dagliga frågepaneler, samt finnas tillgänglig för autografer och fotografering med fansen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.