Arrangören berättar om Comic Con Göteborg

Nu står det alltså helt klart att Nordens största populärkulturella event Comic Con expanderar sin verksamhet och lanserar det första Comic Con eventet någonsin i Göteborg under 2019, något vi på Varvat far först att berätta om. Eventet kommer att hållas den 11-12 maj, 2019, i nya Åbymässan som just nu byggs på Åby Arena i Mölndal.

– Vi är väldigt spända och exalterade över möjligheten att arrangera vårt populära Comic Con event i Göteborg under 2019. Vi har sett ett ökat intresse för vårt event år för år, och med succén i Stockholm för några veckor sedan så kände vi att det var dags att ta nästa steg, säger Christian Kullman, Projektledare för Comic Con-eventen i Norden.

Comic Con har funnits i Stockholm sedan 2010 i olika skepnader, och slog i år besökarrekord med över 31 000 besökare. Målet med Comic Con Göteborg är att kunna spegla succén även på västkusten, och tillsammans med alla utställare, sponsorer och partners kunna erbjuda besökarna en riktig Comic Con upplevelse med aktiviteter inspirerade från tv- och filmvärlden. Det skriver arrangören i ett pressmeddelande. Under mässdagarna kommer det även finnas möjlighet att testa nya spel, träffa aktuella skådespelare, serietecknare och digitala kreatörer samt beskåda fantasifulla cosplay-kreationer.

– Planeringen av Comic Con Göteborg har pågått under en längre tid, och vi kommer kontinuerligt annonsera nyheter och aktiviteter fram till att vi öppnar dörrarna i maj. Mottagandet hittills på sociala medier har varit fantastiskt och vi ser fram emot att jobba med Comic Con Göteborg och våra huvudpartners för att göra det första Comic Con eventet i Göteborg till något utöver det vanliga, avslutar Christian Kullman.

Du kan läsa mer om Comic Con Göteborg på den officiella hemsidan samt på Facebook.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.