Game & Wario släpps till Wii U

Idag meddelade Nintento att spelet Game & Wario släpps till Wii U den 28 juni för oss i Europa. Nintendo utlovar att Game & Wario behåller ”stilen och spänningen” från WarioWare-spelen. I spelet kan spelaren kan få medaljer och bonusföremål genom att spela en mängd olika småspel, av vilka fyra har presenterats.

Arrow: Du förvandlar Wii U-kontrollen till en pilbåge (som självfallet är format som Warios mustasch, vad annars?). Med en hand håller spelaren kontrollen för att att sikta och med den andra spänner man pilbågen. Pilarna är designade för att ”besegra fiender i stora svärmar”, enligt Nintendo.

Ski: Spelaren leder en skidåkare i mål genom att hålla kontrollen och vinkla den åt höger och vänster.

Shutter: Från att ha varit en pilbåge och skidåkarkontrollerare blir Wii U-kontrollen en kameralins. Du ska ta kort på kriminella som gömmer sig, och det innan tiden har hunnit rinna ut.

Fruit: Det enda spelet som är för fler än en spelare (av de som avslöjats hittils). Spelaren kontrollerar anonymt en av många karaktärer på tv-skärmen.  Spelaren ska stjäla frukt som ligger utspridd över staden och när tjuven nått sitt mål (det är lite luddigt vad Nintendo menar med ”mål”) lämnas kontrollen över till de andra spelarna som då ska peka ut den skyldige.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.