Gärningsmännen bakom The Last of Us 2-läckan identifierade

Några veckor i samband med att Sony och Naughty Dog sköt upp releasen av The Last of Us: Part II inträffade en stor läcka kring spelet. Mängder av spelsekvenser lades ut på nätet tillsammans med storyn. Sedan dess har vilda spekulationer ägt rum om att en missnöjd anställd var orsaken. Under tiden har Naughty Dog kämpat med att hålla intresset uppe för sin skapelse.

Nu kan Sony bekräfta att ingen anställd var inblandad i skandalen. Flera utomstående aktörer är misstänkta i dagsläget i en pågående utredning.

Ser du fram emot The Last of Us: Part 2?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.