Tider för installation och release för Borderlands 3

Det är lite mer än en vecka kvar innan release av Borderlands 3 och det börjar bli dags att tänka på det där lilla kruxet som alltid infinner sig för spelare som vill spela så snart det släpps – installationen innan.

Oavsett om du har köpt eller kommer köpa spelet till Playstation 4, Xbox One eller PC (Epic) kommer det finnas för nedladdning ungefär två dygn innan release. Om du är sugen på att spela Borderlands 3 så snart det släpps är det värt att lägga följande tider på minnet. Releasen sker enligt en “rolling midnight release”, vilket innebär att det är lokala tider som gäller. För konsolspelare släpps spelet 00:00 den 13 september. För PC-spelare släpps spelet 01:00, samma datum.

För mer information kan ni ta en titt på bilderna nedan. Klicka på bilderna för att förstora.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.