Gears of War dyker upp igen – med tre olika titlar

Kommer ni ihåg Gears of War? Serien som lät oss följa steroidstinna machoköttberg och skjuta sönder locust till höger och vänster, gav oss en del gripande scener och en väldigt märklig bromance? Nu är serien tillbaka, men kanske inte riktigt som många trodde.

Gears Pop

Jag kan inte låta bli att skratta när jag ser utannonseringen av nästa Gears of War-titel. Nej, vi får inte ett nytt äventyr som tar plats före eller efter originaltrilogin. Vi får inte ett äventyr som låter oss lära känna nya och gamla karaktärer. Vi få istället ett spel med samma barnvänliga gullegulldesign som Funko Pops-figurer. För det är precis vad det är.

Gears Pop känns som Microsofts estetiska svar på Little Big Planet, men där tar de vaga likheterna slut. För Gears of War-fans kan de som vill ha något oseriöst och halvgulligt att leka med kanske det här kan vara något.

Gears Tactics

För er som vill ha en mörkare iteration av serien kommer ett taktiskt spel i serien. Till skillnad från originalspelen är detta ett taktiskt spel som ser ut att använda sig av turbaserad fighting i stil med X-COM och andra tactics-titlar. Allt är inlindat i Gears of War-temat och ger estetiken en riktigt skön känsla. För er med ett mer taktiskt och strategiskt sinneslag kan det här förhoppningsvis bli något roligt att se fram emot.

Gears 5

…men oroa er inte. Vi får en titel i originalserien också.
Gears 5 får en trailer som låter oss följa Kait och hennes vänner i ett gripande scenario. Det är en väldigt informativ och bra trailer som visar oss vad premissen i spelet ger oss, beskriver karaktärerna bra och bjuder på många miljöer. Vi får se gameplay (som känns ovanligt sällsynt idag) och det ger oss anledning att hypas över den kommande exklusiva titeln till Xbox One. Vi får även se ett bekant ansikte i Marcus Phoenix, huvudprotagonisten i originaltrilogin.

Se trailers för Tactics och 5 här nedan:

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.